Hírek

Oltási odőpontfoglalás Pfizer oltásra

Oltási odőpontfoglalás Pfizer oltásra

Mindenki, akit még nem oltottak be és érvényes regisztrációval rendelkezik tud interneten időpontot foglalni oltásra. Az online időpontfoglaló elérhetősége www.eeszt.gov.hu (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lakossági portálja). Az időpontfoglalót a kórházi oltópontokon történő oltásra lehet használni.

Az időpontfoglalóban jelenleg május 20-ától (csütörtöktől) lehet oltási időpontokat foglalni a Pfizer vakcinával történő oltásokra. Fontos, hogy akinek érvényes a regisztrációja, már külön SMS-értesítés nélkül foglalhat időpontot.

Fontos! Mindenki csak egy foglalást tud végezni. Az online felületen korábbi sikeres időpontfoglalás módosítására nincs lehetőség, új foglalás csak akkor lehetséges, ha az előző időpont törlésre kerül. A törlést minden esetben az egészségügyi intézmény végzi, melynek elérhetőségét a sikeres időpontfoglalás után kapott visszaigazoló e-mailben találja. Ezen lehet jelezni, ha nem tud megjelenni a lefoglalt időponton vagy törölni szeretné a foglalást. Amennyiben az intézmény részéről megtörtént a törlés, újra lehetőség van ezzel a TAJ számmal időpont foglalására. Az ügyintézés hatékonysága érdekében javasoljuk, hogy lehetőség szerint már az első foglaláskor olyan időpontot válasszon, amelyen meg tud jelenni.

Az időpontfoglaló kezelése:

  • A TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak.
  • Ezt követően kiválaszthatják, hogy

o melyik napon,
o hány órakor,
o melyik településen,
o melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást.

A regisztráció menetéről készült tájékoztató videó elérhető a Felső-Szabolcsi Kórház Facebook oldalán is (https://www.facebook.com/kisvardakorhaz)
A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló e-mailt, az oltás előtti nap emlékeztető e-mailt kap. Kérjük, hogy aki a megadott időpontok valamelyikén szeretne oltást kapni, az mielőbb foglalja le az időpontot, és a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg az oltásra!
Az oltásra vigye magával személyi igazolványát, a TAJ-kártyáját, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást. Kérjük a regisztráltakat, hogy ha már foglaltak online időpontot és a háziorvosuk is hívja őket oltásra, akkor jelezzék a háziorvosnak, hogy már van időpontjuk kórházi oltópontos oltásra!
Így a háziorvos másnak tudja felajánlani a vakcinát.

Kisvárda, 2021. május 19.

Időjárás

booked.net

Névnap

2024. április 20. szombat
Tivadar, Odett
05:49 19:49

Holnap
Konrád
napja lesz.