Hírek

2021. március 8-án bevezetésre kerülő intézkedések

Tisztelt Lakosság!

A 2021. március 8-án bevezetésre kerülő intézkedésekkel kapcsolatban kérem, kövessék nyomon a híradásokat. Fogadják meg és tartsák be a kormány utasításait, a megelőzés mindannyiunk érdeke!

Fontos tudnivaló, hogy 2021. március 8-ától szabadtéren is kötelező az arcmaszk viselése minden településen. A bölcsőde a megszokott rendben működik. Az óvodákban rendkívüli szünet lesz, az ez utáni első munkanap április 7. Az iskolákban március 31-éig a nevelés-oktatást tantermen kívüli, digitális munkarendben zajlik majd, az ezt követő tavaszi szünet utáni első tanítási nap ugyancsak április 7.

Értesítem a Szülőket, hogy akik kérték a napi étkezést gyermeküknek, azok részére az ebédet utcánként fogjuk kiszállítani. A részletes tájékoztatást az intézmények hivatalos rendszerén keresztül kapják meg a szülők. (KRÉTA, FACEBOOK, HONLAP) Az első étkezési napon 2021. március 08-án (hétfőn) az első vírus idején kapott ételhordó edényben kapja meg minden igénylő az ebédet. A háziorvosi ellátás a megszokott rendelés szerint zajlik. Kérünk mindenkit, hogy csak indokolt esetben keresse fel a háziorvost!

Gyógyszert íratni csak és kizárólag telefonon lehet, lehetőség szerint havonta egy alkalommal.
Telefonszám: 06- 45-404-000
A fogorvosi ellátás csak előre egyeztetett időpontban!

Az Önkormányzati Hivatal 2021. március 8-tól 2021. március 22-ig zárva tart, telefonos ügyeletet tartunk a 06-45- 404-011 telefonszámon.
Polgármester elérhetősége: 06-30-215-2340

Kérek minden online felhasználót, hogy a híreket juttassák el azok számára is, akik nem interneteznek.
Kérem, figyeljenek idős rokonaikra, szomszédjaikra.
Együtt újra sikerülni fog!

Tisztelettel: Kertész Zoltán polgármester