Hírek

Forgalmi rend változás

Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt napokban Záhony határátkelő térségében a kilépő irányban extrém mértékben megnövekedett tranzit forgalom ma reggelre a 4 sz. I. r. fúton Záhony határátkelőtől közel 22 km hosszú sort alkotott a főúton.

HIRDETMÉNY - ünnepi támogatásról

Tisztelt Lakosság!

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Anarcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló 4/2021. (X.5.) önkormányzati rendeletének 14. §-a értelmében a polgármester az anarcsi – állandó lakcímmel rendelkező, életvitelszerűen Anarcson tartózkodó – családok részére a képviselő-testület határozata szerinti pénzbeli támogatást állapít meg, annak akinek a háztartásában az egy főre jutó havi jövedelme a szociális vetítési alap összegének 800%-át nem haladja meg.

Távvezeték felújítás

A távvezeték üzemeltetője és egyben tulajdonosa, a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (1031 Budapest, Anikó utca 4.) megbízásából társaságunk 2023. november 6. napján megkezdi a távvezeték nyomvonal egyes oszlopainak oszlopcsúcsmegerősítési munkálatait. A munkavégzés előre láthatóan 2024. február 2. napjáig fog tartani.

TÁJÉKOZTATÓ letöltése

Igazgatási szünet

HIRDETMÉNY

Tisztelt Anarcsiak, Kedves Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk és értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Gyulaházai Közös Önkormányzati Hivatal székhely hivatala, az Anarcsi és Szabolcsbákai Állandó Kirendeltségei

2023. december 22. napjától (péntek) 2024. január 2. napjáig (kedd)
igazgatási szünetet tart.

Szociális célú tüzelő támogatás

HIRDETMÉNY
Szociális célú tüzelő támogatás iránti kérelem benyújtásához

Anarcs Község Önkormányzata értesíti a tisztelt Lakosságot, hogy a szociális célú tüzelő támogatás iránti kérelmeket 2023. november 1.-2023. november 15. napjáig lehet benyújtani a gyulaházai Közös Önkormányzati Hivatal Anarcsi Kirendeltségén (4546 Anarcs, Kossuth utca 30.)

A 2023. november 1-től hatályos szabályozás az alábbiakban rendelkezik:
11. Szociális célú tüzelő támogatás34

Roma Nemzetiségi Önkormányzat közmeghallgatása

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Anarcs Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete
KÖZMEGHALLGATÁST
tart, melyre községünk minden lakóját meghívjuk és elvárjuk

Időjárás

booked.net

Névnap

2023. december 7. csütörtök
Ambrus
07:23 16:00

Holnap
Mária, Marion
napja lesz.